ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Бареков първо ще обжалва, после ще си доплаща данъците

Migration Image

Предизборната ми кампания не е популистка. Аз не съм спирал да обикалям България – вече две години. Не съм ходил на море, а обикалях страната. Пропаганда е начинът, по който медиите в България създават определен образ. Аз съм достатъчно смел човек и мога да посрещна всякаква обида. Но когато шепа пияндурници ми крещят: „Капут! Дудук! Ще умреш!“, няма как да не реагирам. Създадена бе медийна истерия, обърках много сметки“, заяви пред Нова телевизия лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

„Плащал съм си данъците през цялото време. Предизборен компромат с участието на държавата е това, което се пише – че НАП ме е глобила за неплатени данъци. Ще сезирам главния прокурор, че изтича информация и че има натиск“, каза още Бареков и допълни: „Ако има някакви неплатени данъци все пак, аз ще обжалвам чрез съда и ще ги платя“.

След 5 октомври ще лъсне истината, че държавата е в тежък финансов колапс, според новия политик. Ако държавата не преодолее своите на пръв поглед непреодолими различия, ако не освободи бизнеса, нещата няма как да се задвижат напред. Ние няма да отстъпим от нашата програма. Защото държим да има нови работни места, да се върнат хората, избягали в чужбина да си търсят работа. Циганите са сериозен проблем – сред тях има трето поколение, които нямат образование”, подчерта Бареков.

“Нашето изискване към всеки коалиционен партньор ще е гарантирането на безплатно образование и подпомагане на образованието в училище. Едно дете, което има таблет, най-малкото ще научи добре английски, заяви дълбокомислено Бареков и допълни.

На въпрос как би определил политическите си опоненти, Бареков отговори: „Радан Кънев – няма да го коментирам. Ще цитирам Даниел Вълчев, който най-добре го определи: „Напънал се теноро в Старозагорската опера“. Местан е мазен, Миков – посредствен, Борисов – двуличен“.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст