Кличко: Отлагането на мача помогна на Пулев

кличко-пулев

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко заяви, че отлагането на мача е помогнало на Кубрат Пулев да се подготви по-добре. Украинецът се изказа ласкаво за съперника си. Двамата ще се срещнат на ринга в Хамбург в събота в спор за световната титла.

Кличко обясни в интервю за RTL, че вече е напълно здрав. "Подготвен съм отлично, за да спечеля. Надявам се, че ще бъда в добра форма за мача", каза шампионът.

Той отново изтъкна, че Пулев показва самочувствие. "Излизам срещу съперник, който е уверен в себе си. Все още не е натрупал достатъчно опит, но има воля. На пресконференцията показа, че е самоуверен и изобщо не мисли за загуба, а единствено за победата."

Кличко припомни, че българският боксьор е победил Димитренко и Устинов. "В тези мачове той се представи добре. Кубрат Пулев има и доста добра аматьорска кариера. До момента няма загуба на професионалния ринг. Усещам, че той наистина не се страхува и не се притеснява. Има много добра техника. Левият му прав също е стойностен. Добър е от дистанция, което го прави трудно достижим", заяви украинецът.

"Не искам да говоря предварително. Ще говоря на ринга. Ако успея да го нокаутирам – добре. Ако се стигне до дълъг мач, така да е. Важното е да продължа успешно да защитавам титлите си на ринга", добави Кличко.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст