Феновете приематПетев с недоверие

България има нов национален селекционер и неговото име е Ивайло Петев, признаха пред Sportal.bg двама човека от Изпълкома на БФС. Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов се е срещал на два пъти със специалиста и двете страни са постигнали договорка по всички точки. Петев е избран с единодушно решение на Изпълкома.

Тоя е свикнал да го гонят от всякъде и да го събличат, тъй че няма проблем да е тренер на тия леваци от националния 🙂

Джими Гуменката, ако требва, само и само да отклони вниманието от скандалните разкрития и он да оцелее… Ивайло е луд да застане редом до тея пустиняци, вместо да бойкотира, което е достойното поведение. След мачовете с Италия и Хърватска ще бъде уволнен.

Търсеха си послушко, намериха си го. Стойчо Стоев затова беше махнат и от Лудогорец, по всички фронтове трябва да има само полсушковци!

Точно когато е най-напечено сяда на печката. Бързо ще изгърми

Аз пък се чудя – то хубаво си слагат послушко, дето да им вика "звездите" — ама то с тия резултати май е по-добре да не ги вика, че инак се вижда каква развалена стока са и после няма трансфери и никой не ги иска 🙂 По-добре да не ги показват, че барем някой се излъже :)))))

БФС правят всичко възможно да отблъснат българския футболен фен от стадиона. Наистина се назначава послушко. Може би това е целта им – националният отбор да играе пред празни трибуни. Спомням си един коментар на наистина големия неграмотник и глупаво момче Костадинов относно Петев – нещо от рода: Хе, Хе, не може всеки който остане без работа да назначаваме. И сега какво – единодушно. Големи сте мухльовци, да си го знаете.

Между другото Емо-манекена трябва незабавно да си подаде оставката, заради последното си изявление, че всеки безработен веднага се кандидатира за национален селекционер!!!

Защо така говорите? Петев е много качествен треньор, който се е доказал във вече две първенства. Не само става пръв но и играе хубав футбол. Проблема е, че тези от БФС няма да го оставят на мира, играчите ще му правят фасони, а той как ще се противопостави не знам.

Това е точния човек, ако целта е да се направи отбор от нулата. А положението с националния е точно такова.

е най накрая Истински треньор 🙂 🙂 :-)жалко че първо трябва да оправя бакиите на оня мизерник.и все пак УСПЕХ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст