ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Заловиха трима мъже за фалшифициране на документи

Арест за наркотрафик

Трима мъже са били задържани в Районното полицейско управление в Ловеч за фалшифициране на документи, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч. Това е станало при специализирана полицейска операция на на Районна прокуратура – Ловеч с участието на служители от ОД на МВР в Ловеч и в София, както и на районните управления в Тетевен и Ботевград на територията на Ботевград и село Глогово, община Тетевен.

Претърсени са били домовете на 41-годишен мъж от село Глогово и на двама жители на Ботевград, съответно на 52 и 29 години. Намерени и иззети са 2 удостоверения за завършен 7 клас, свидетелства за правоспособност, пишеща машина, празни бланки от различни държавни учреждения, ксерокопия на лични карти, бланки на дипломи за завършено средно образование и др. В къщата в с. Глогово, освен документи, били открити и едноцевна гладкоцевна пушка и двуцевна гладкоцевна пушка.

Трите лица са били задържани в Районното полицейско управление в Ловеч, като на двама от мъжете е наложена мярка за задържане 72 часа с постановление на районната прокуратура. От там съобщиха за БТА, че на 41 и 52-годишните мъже ще им бъде поискана постоянна мярка "задържане под стража", а обвинението е за изготвяне на преправени официални документи и съставяне на неистински професионални документи.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст