Ева Паунова бе избрана за най-добър нов евродепутат

ева паунова

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова беше избрана за евродепутат на годината в категорията "Най-добър новодошъл евродепутат" в рамките на най-престижния конкурс за принос към работата на Европейския парламент. Наградата, присъдена от списание "Парламент", беше сред най-оспорваните, като Паунова се състезаваше с още четирима нейни колеги.

При приемането на наградата Ева Паунова благодари на всички граждани и съмишленици, които ежедневно я подкрепят и вдъхновяват със своите идеи и предложения. Тя изказа своята признателност към колегите си от Европейската народна партия, с които работи отлично в Брюксел. "Благодаря и на партия ГЕРБ, за това, че дава възможност на хора от моето поколение да развиваме и доказваме своя потенциал на европейско ниво. Посвещавам наградата на екипа на ГЕРБ, който работи за стабилна, отговорна и модерна България", заяви евродепутата.

"Наградата е оценка не само за мен, но и за това, че България може да бъде фактор в Европа", подчерта Паунова.

Ева Паунова е единственият български евродепутат с награда в класацията на списание  "Парламент" за 2015 година. Наградите се присъждат за десета поредна година, като отличават членовете на ЕП с най-големи постижения в своите сфери.  Друг евродепутат от ГЕРБ, награден в миналото издание на класацията през 2014 г., e Мария Габриел, която беше отличена за постиженията си в областта на равенството между половете и правата на жените.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст