ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Десислава Атанасова: Няма да разпитваме Цветан Василев по интернет

Парламент Временна анкетна комисия за проверка на фактите и обстоятелствата

Председателят на парламентарната комисия за разследване на казуса „КТБ" Десислава Атанасова заяви, че тя няма да се превръща в реалити формат, да излъчва или да задава въпроси в реално време по интернет.

Атанасова посочи пред БГНЕС, че до този момент подобно предложение не е обсъждано в комисията и не е предлагано от нито един член на комисията, а идва единствено от медиите.

В началото на вчерашното заседание тя заяви, че при нея е пристигнало писмо от адвоката на Цветан Василев, който твърди, че клиентът му е готов да бъде изслушан от комисията, но Атанасова обяви, че комисията е открита и Василев може да присъства на всяко заседание, на което прецени.

"Комисията работи съвсем прозрачно, присъстват всички медии и думата е получил всеки, който е поискал, включително от неправителственият сектор", каза Атанасова.

 "Ако има повод, по който Цветан Василев може да ни даде информация за държавните органи, може да го направи и писмено, ако не желае да присъства. Няма да пътуваме в чужбина или където и да било", категорична бе тя.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст