Бисерите на Доналд Тръмп

клм

Скандално известният американски предприемач и кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп не се уморява да шокира публиката с резки и некоректни политически изказвания. Представяме ви някои от бисерите, които дават известна представа за характера му.

За себе си

Аз съм умен. Някой би казал, че съм много, много, много умен.

Имам отлични отношения с чернокожите. Винаги съм имал отлични отношения с тях.

Обожавам жените. Искам да помагам на жените. Аз мога да направя за жените повече от всеки друг кандидат.

Никога не съм имал проблеми в леглото.

Често, когато спях с една от най-красивите жени в света, си казвах, представяйки си момчето от Куинс, което бях някога: „Вярваш ли, какво съм успял да постигна?“.

Вестниците ме изобразяват като някаква луда огнехвъргачка. Всъщност ми се струва, че съвсем не съм такъв. Мисля, че не ме представят правдоподобно.

Винаги е изгодно да си малко луд.

Знаете ли, не е толкова важно какво пишат за вас, ако си имате млада и красива юничка.

„Тръмп“ е название на шоу. И билетите за него винаги са продадени.

За другите

Чернокожите момчета ми броят парите. Не мога да понасям това. Искам парите ми да ги броят ниски момчета с кръгли шапчици (кипа – традиционна еврейска мъжка шапка).

Мексико не ни изпраща най-добрите си хора. То ни изпраща хора с голямо количество проблеми и те носят тези проблеми тук. Те носят наркотици и престъпност. Те са насилници, макар че някои от тях вероятно са добри хора. Но аз говорих с граничарите и те ми разказаха кого именно получаваме.  

Всички жени в моето шоу The Apprenti са флиртували с мен, съзнателно или несъзнателно. Което впрочем се очакваше.

Концепцията за глобалното затопляне е измислена от китайците, за да направят американските производители неконкуретоспособни.

Аз много уважавам папата. Той ми харесва. И макар че без съмнение все повече участва в политиката, продължавам да го смятам за добро момче.

Ариана Хъфингтън (главният редактор на новинарския сайт Huffington Post)  е грозна  отвътре и отвън. Аз напълно разбирам бившия й съпруг, който я изостави и отиде при друг мъж. Той направи правилния избор.

На този свят най-много обичам жените, но те съвсем не са такива, каквито ги изобразяват. Те са много по-лоши от мъжете, много по-агресивни.

Според мен има две „обществености“. Има една истинска общественост, а има и нюйоркско обществено лайно. Истинската общественост винаги е обичала Доналд Тръмп. Истинската общественост вижда, че Тръмп се противопоставя  с достойнство на кампанията на противниците си.

За конкурентите

Нашият чудесен афроамерикански президент не повлия особено позитивно върху бандитите, които така забавно и открито унищожават Балтимор!

Ако Хилари Клинтън не може да удовлетвори своя съпруг, защо смята, че може да удовлетвори Америка?

САЩ ще поканят Ел Чапо, избягалия от затвора мексикански наркобарон, и ще му предложат да стане американски гражданин. Защото нашите „лидери“ не могат да казват „не“!

Джон Маккейн не е герой от войната. Той е смятан за герой, защото е бил в плен. Аз предпочитам хора, които не са били пленявани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст