ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Лихва от 4.9% за кредит “Жилище” от “Алианц Банк”

Росен Станимиров Алианц

"Алианц Банк България" понижи за втори път през тази година лихвите по ипотечните си кредити. В зависимост от финансовия профил на клиента банката вече предлага променливи лихви от 4.9% при рефинансиране и 5.2% за нови жилищни кредити в лева и в евро. В допълнение към ниската лихва "Алианц Банк" се грижи за сигурността на клиента, като поема за своя сметка застраховките "Имот" и "Живот" за целия срок на кредита. Така "Алианц Банк България" се представя с едни от най-конкурентните оферти на пазара за ипотечни кредити.

„Атрактивните условия на "Алианц Банк" са продължение на последователната ни политика да предлагаме комплексни финансови решения с ясни параметри в полза на клиента. Като част от групата на "Алианц" наш приоритет е да бъдем верни партньори, да сме близо до клиентите си и да ги подкрепяме максимално в техните стъпки в живота, като отговаряме най-пълно на изискванията им. Сега ние им даваме възможност да получат кредит на едни от най-изгодните ценови нива на пазара“ – коментира Росен Станимиров, изпълнителен директор на "Алианц Банк България".

Освен това "Алианц Банк България" предлага на своите клиенти, сключили договор за ипотечни кредити, специално разработена застраховка, покриваща движимото им имущество, което често пъти остава незащитено. Застраховката е срещу често срещани рискове като пожар, наводнение, късо съединение, кражба чрез взлом и др. и  се предлага на цени под 20 лв. в зависимост от избора на покритие, а застраховката се сключва много лесно и без опис на застрахованото имущество.

При новите условия за жилищен кредит в размер на 60 000 лв. и срок на погасяване 20 години с равни месечни вноски при лихва от 5.2% годишният процент на разходите е 5.43 процента. Включени са и таксите за проучване, оценка на имота, такса за изготвяне на документи по учредяване на ипотеката, месечна такса за поддържане на сметката и такса за SMS известяване. Общата дължима сума е 97 255.78 лв., а месечната вноска по кредита – 402.63 лeва.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст