ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ограбиха пощенски клон в ж. к. „Славейков”

Грабеж на вила

Неизвестни бандити атакуваха днес рано сутринта пощенски клон в близост до бл. 8 в ж. к. „Славейков”, установи репортерска проверка на Флагман.БГ. В момента пощата е затворена, извършват се следствени действия по случая. Крадците са проникнали през прозорец в задната част на сградата. Те са преодолели решетките и без проблем са влезли в помещенията. Задигнали са две метални каси, като в едната е имало 1 300 лв. Другата е предмет на ревизия, съобщиха за Флагман.БГ от полицията.

От тук са влезли крадците, днес сутринта вече нямаше и помен от проникването в сградата.

Според запознати ударът не е случаен, тъй като днес служителите трябвало да изплащат пенсии с коледните добавки. Отчаяни възрастни хора цял ден обикалят заключената сграда, въпреки че мълвата за обира вече се беше разпространила в комплекса.

Работещи в близост до сградата се чудеха как може да държат пари в клона. Рано сутринта пък видели пристигането на инкасо автомобил. Хората твърдяха, че никой не е чул или видял нещо по време на кражбата. Вероятно заради късния час, в който е извършено престъплението.

Бележка на вратата указва, че клонът ще е затворен цял ден.

В близост до пощенския клон се намира градинка, в която често се събирали наркомани. Според хората е напълно възможно обирът да не е предварително планиран, а да е дело на някой отчаян наркозависим.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст