ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пациентка загина след скок от втория етаж на “Сити Клиник” в Бургас

линия на полицията

Пациентка се самоуби след скок от втория етаж на „Сити клиник” в Бургас, съобщи за Флагман.Бг очевидец на трагедията. 67-годишната Кана Петрова от Созопол се хвърлила от прозореца на санитарното помещение на стаята в Отделение "Кардиологична хирургия", в която била настанена. Тялото й се строполило в задната част на лечебното заведение около 15.00 часа в петък. Трупът й лежал там дълго време, докато се извършвали следствени действия. Въпреки че зад болницата не е толкова оживено, зловещата гледка видели стотици пациенти и лекари от две болници през прозорците.

Жената била емоционално нестабилна след операцията, която претърпяла, и няколко пъти предупреждавала лекарите и сестрите, че ще скочи, коментират запознати.

От „Сити клиник” потвърдиха, че има такъв инцидент, но отказаха да кажат подробности, тъй като по случая е започнало разследване. „Не мога да Ви дам информация без съгласието на близките на пациентката. Лекарите са се грижили за нея медицински, дали е предупреждавала, че ще скочи, не мога да кажа”, каза маркетинговият мениджър на болницата Иво Андреев.

Малко след 8 часа същия ден пациент е починал след скок от прозорец на Онкологичния център в Бургас. Трупът на 79-годишния Иван Вълков от Бургас се стоварил на паркинга до клиниката. При направената аутопсия по тялото не са открити следи от насилие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст