ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сидеров поиска обсъждане на имунитета му, депутатите отказаха

волен сидеров

Депутатите отхвърлиха предложението на лидера на "Атака" Волен Сидеров обсъждането на решението за снемане на имунитета му да бъде първа точка в заседанието на парламента.

Наблюдавам едно отпускане във вас и в залата. Толкова бързо и толкова срочно гласувахте други имунитети, тука виждам някакво отстъпление. Това не ми харесва, изпускате юздите, започвате, така леко да затваряте очи, това сигурно няма да се хареса в някои посолства, затова, имайте предвид, че очаквам още няколко искания за имунитет. Едното се касае за мое хулиганско действие в девети клас, другото от шести клас, така че ще имате още работа. Моля ви, не се отпускайте, дайте да приключим с имунитета ми докрай, за да може правосъдието вече да е спокойно и прокуратурата да спи спокойно, иронично мотивира желанието си от трибуната на Народното събрание Сидеров.

Предложението на Сидеров беше отхвърлено с аргумента, че на председателски съвет е решено днес като първа точка да се проведе второ четене на Законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст