ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нов правосъден министър – в края на следващата седмица

Министерски съвет Румяна Бъчварова - министър на вътрешните работи Бойко Борисов - министър-председател

Най-рано в края на следващата седмица ще бъде избран нов правосъден министър, съобщи пред журналисти вицепремиерът по коалиционната политика и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Тя отбеляза още, че кандидатури се обсъждат, но не посочи конкретни имена. „Грижата по това да има окомплектоване на правителството не е загърбена“, коментира вицепремиерът.

„В момента не можем да говорим за дестабилизация. Знаете, че в нашата коалиция още от първия ден винаги имаше въпроси, по които трябваше да се изясняват позиции и винаги до сега сме успявали да намерим решение, мисля, че и сега ще е така. Не бих казала, че имаме проблеми с Реформаторския блок, за да изглаждаме отношенията си”, каза още Бъчварова.

„Не мисля, че има драма в случая, става въпрос за лично решение“, заяви още тя по повод оставката на Христо Иванов и възможността за дестабилизация на управлението.

На въпрос дали Христо Иванов е оправдал доверието на правителството, Бъчварова отговори, че няма да дава политически оценки.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст