Обраха банков клон и в Бургас

линия на полицията

Тази нощ неизвестни засега лица са проникнали в банков клон в Бургас. Сигналът в полицията е получен около 8.32 часа в Пето районно управление в морския град. Сигналът е бил за проникване в банков офис в сградата на бившия магазин „Пикадили” в квартал „Изгрев”, в който в момента тече ремонт.

Установено е, че в банковия клон са влезли, като е направен отвор в преградната гипскартонена стена. Служители на полицията са на място. Установява се има ли липси от банковия клон и в какъв размер са те.

Целият паркинг на бившия магазин "Пикадили" в ж. к. "Изгрев" в Бургас е блокиран от полиция. Районът е отцепен, на мястото има и криминалисти, които в момента са вътре в магазина и установяват откъде точно са проникнали крадците в Първа инвестиционна банка, която е залепена до входа на магазина, съобщава репортер на Флагман.Бг, който е на мястото, пише по-късно днес Флагман.

Тук е и директорът на ОДМВР-Бургас, но той отказва коментар. Старши комисар Калоян Калоянов обясни, че трябва да се обърнем към ръководството на банката, за да се установи точната сума, която е открадната. На място е и бившият областен управител Константин Гребенаров, който също отказва коментар, въпреки че е регионален директор „Сигурност“ на банката.

На самия вход е опъната лента, за да не може никой да влиза, докато работят криминалистите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст