ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Първо ме биха с юмруци, след това ме ритаха, разказва пребитият от бъдещо ченге Панчо Пенев

Академия МВР

Мъж на 51 години беше пребит след спор заради маневра на улица в димитровградското село Добрич. Нападателят е 20-годишен курсант от Академията на МВР. Пред „Здравей, България” по НоваТВ пострадалият Панчо Пенев, който все още е в болница, разказа за инцидента.

„Първо ме биха с юмруци, след това ме повалиха на земята и ме ритаха”, поясни той. Панев отрече да се е държал агресивно и да е използвал хладното оръжие, което е имал в колата си.

Курсантът от МВР беше пуснат от ареста без повдигнато обвинение. Районната прокуратура в Димитровград е образувала досъдебно производство за едро хулиганство с причиняване на средна телесна повреда, но то е срещу неизвестен извършител.

След като бъдат разпитани всички свидетели и стане готова медицинската експертиза, тогава вероятно 20-годишният курсант ще бъде привлечен като обвиняем.

Панчо Панев от своя страна заяви, че ще остави на прокуратурата да си свърши работата. Той посочи, че един курсант в Академията на МВР би трябвало да пази, а не да бие хората.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст