ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

Застраховат столичните рейсове

Центърът за градска мобилност в София е обявил конкурс за застрахователна компания. Целта е да се осигурят двугодишни полици "Гражданска отговорност" и "Каско" за автобусите, тролеите и трамваите, както и "Трудова злополука" на работниците и служителите. Част от договора ще са и застраховките "Пожар и природни бедствия" и "Други вреди на имущество", които освен имотите и обзавеждане ще покриват мобилните устройства за контрол по редовността на пътниците и за почасовото платено паркиране, електронните табла, знаците, антипаркинг стълбчета и други. Предвидената премия за избрания застраховател е 325 хил. лева. Срокът за кандидатстване е 16 май.

 

Близо 5 млн. лв. за полети е приготвило МВнР

Самолетните билети за нуждите на Министерството на външните работи ще струва 4.8 млн. лв. в следващите три години. Това става ясно от обявената по този повод обществена поръчка. Туроператорите и агентите могат да подават оферти до 25 май.

 

Обличат митничарите за милион и половина

Поръчка за ново работно облекло на служителите си е обявила Агенция "Митници". Става дума за 1300 души, които ще получат якета, панталони, обувки, тениски, шапки, колани. Дрехите ще струват 1 425 120 лв., но няма да бъдат доставяни наведнъж, а в рамките на 24 месеца. До 9 юни е срокът за кандидатстване в търга.

 

Нови компютри за културата

Шейсет и три настолни компютъра, още толкова монитори, 13 лаптопа, 42 мултифункционални устройства, шест скенера и 20 външни твърди диска ще си купи Министерството на културата. Техниката ще струва 182 760 лева. Срокът за получаване на оферти или за подаване на заявления за участие е 25 май.

 

МВР купува нови автомобили

Дирекция "Управление на собствеността и социални дейности" към Министерството на вътрешните работи е обявила две обществени поръчки за закупуване на нови превозни средства. Срещу сумата от 330 хил. лв. ведомството иска да вземе три 20-местни автобуса, а за други 120 хил. лв. – два конвойни автомобила. По първата процедура ще може да се кандидатства до 27 май, а по втората – до 7 юни.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст