“Нощните вълци”: Гордеем се с Путин

Александър Невски Нощни вълци мотористи

Опитват се да ни разделят, да ни скарат. Славянският мир е съюз и това не е удобно на някои хора, заяви представителят на рокерската банда "Нощни вълци" Андрей Бобровский на пресконференция, свикана по повод инцидента в Бургас, при който 16 души бяха задържани заради сбиване в района на бензиностанция, разположена на изхода на града, част от които и представители на руските мотористи.

Ние не сме политици, а рокери, допълни той и подчерта, че "Нощни вълци" няма  политически акции и цели, а целта на похода в България е била да се подарят икони на Троянския манастир и да се посети връх Шипка.

"Наричат ни нощни вълци на Путин. Ние се гордеем. Той е велик лидер, велик човек. Държавник, който мисли за народа си", каза още Бобровский.

За инцидента в Бургас руснакът обясни, че съратниците му са останали огорчени, че една добронамерена акция е посрещната така. Андрей Бобровский допълни, че ако има хора, които са против славянския мир, те са безумци.

На свой ред един от организаторите на мотопохода "Славянский мир" Денчо Златанов благодари на МВР за отличната работа по време на престоя на рокерите в столицата. Златанов добави, че е впечатлен  колко хора са посрещнали бандата с хляб, сол и усмивка както на Шипка, така и в Троянския манастир.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст