ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Цветанов: Не се притесняваме от Първанов и Калфин

цветан цветанов

В ГЕРБ не се притесняват от Георги Първанов и Ивайло Калфин, важно било кандидатите за президент да са отговорни политици. Това стана ясно от коментара на председателя на ПГ на партията Цветан Цветанов пред журналисти в парламента. По-рано от централата на АБВ обявиха, че предлагат Първанов и Калфин за единни кандидатури за президент на широка коалиция „Ляво – Център“.

За нас няма абсолютно никакво значение, важно е претендентите, които ще участват в тази кандидат-президентска кампания, да бъдат достатъчно отговорни, а дебатите, които ще се водят, да бъдат много смислени, градивни и да намалят напрежението от неистини, които може да бъдат генерирани, обясни Цветанов.

Предполагам, че са направени необходимите консултации с конституционалисти, за да могат да се вземат подобни политически решения, добави той.

Ние не коментираме решенията на други политически централи, каза зам.-председателят на ГЕРБ във връзка с казуса може ли Първанов да участва отново в надпреварата за "Дондуков" 2 след два мандата като държавен глава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст