ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Любовен триъгълник или финансови неудачи разплакаха гръцки бизнесмен

линия на полицията

Тази нощ изгорял джип на гръцкия бизнесмен Илияс Гумас в Петрич. Автомобилът Гранд Чероки пламнал малко преди полунощ и за броени минути се превърна в купчина желязо. Палеж е, казаха от полицията в Петрич, които от снощи работят по случая и изясняват мотивите за тежкото престъпление. Посегателството върху бизнесмена има два сериозни мотива, научи struma.com.

Според запознати той имал финансови проблеми с бивши съдружници в Гърция и с бившата си приятелка, от която има дете – собственичката на Ню Домос Софа Цветелина Бишарова. Преди около 2 месеца съдружието му с Цветелина приключило, двамата разделили бизнеса си. Ямас взел всички работници от общата им фирма и ги включил в собствената си.

Съдружниците в Гърция продължили да работят с Цветелина, която днес открихме в общия им дом в Петрич, откъдето Ямас се изнесъл преди месеци. "Чух, че са запалили колата му, но тя не е негова, продаде я преди време, да ние се разделихме, имахме проблеми, но ги приключихме. Всеки пое по пътя си, аз продължавам работа с нови работници в цеховете ни. Съжалявам за това, но той имаше доста финансови проблеми", каза бившата му любима Бишарова.

Според близки до разследването Илияс Гумас имал и забежки в Сандански с млада жена, която била "обвързана". Дали финансовите проблеми или любовен триъгълник са в основата на палежа полицията ще изяснява. Днес започват разпити на всички, гравитиращи около бизнесмена.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст