ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Тръмп заплаши Клинтън с бивша любовница на мъжа й

дженифър флауърс клинтън

Доналд Тръмп заплаши, че ще покани на първия си телевизионен дебат с Хилари Клинтън бивша любовница на президента Бил Клинтън.

Дамата – Дженифър Флауърс – е имала връзка с Бил Клинтън през 70-те години на миналия век. Тя каза, че е готова да откликне на поканата и да дойде на дебата, предаде Франс прес.

Ръководителката на кампанията на Тръмп, Келиан Конуей пък не потвърди, че Флауърс ще присъства на дебата, и каза, че екипът на Тръмп не я е поканил официално.

Тръмп отправи заплахата, че е поканил на дебата бивша любовница на Бил Клинтън, след като лагерът на Хилари Клинтън покани на дебата бизнесмена Марк Кюбан, собственик на баскетболния отбор Далас Маверикс. Кюбан е много критичен към милиардера Тръмп.

Първият дебат ще е в 21 ч. източноамериканско време в понеделник в университета Хофстра, град Хемпстед, Лонг Айлънд, на един час път от Ню Йорк.

Очаква се дебатът да привлече рекорден брой зрители. Още преди седмица експерти, цитирани от медиите в САЩ, допускаха, че над 100 милиона души ще следят дуела.

Почти сигурно е, ще бъде подобрен рекордът по гледаемост, поставен от демократа Джими Картър и републиканеца Роналд Рейгън на 28 октомври 1980 г. Тогава 80,6 милиона зрители останаха пред телевизионните екрани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст