ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Илиян Василев: Цачева се държи като човек, който винаги е назначаван, а не избиран

Илиян Василев

Боже мой – и това било президентски дебат – сравнете го с вчерашния между Калфин и Трайков. Два шаблона повтарят готови фрази. Много много далеч от дори елементарните очаквания. Така коментира анализаторът и бивш посланик в Русия, Илиян Василев, сутрешния дебат между кандидатите за президент на ГЕРБ и БСП Цецка Цачева и Румен Радев. 

"Докато за Радев представянето е около очакваното, до Цачева е на светлинни години – личи, че се държи като партиен секретар, човек комуто никога не се е налагало да печели избори, а винаги е бил назначаван. Избирайки я – Борисов загуби изборите. Тя не знае елементарни истини – особено по темата "потоци", по темата НАТО – шаблони. Изобщо не засяга темата Русия и опасностите. Санкциите били наложени поради Минските споразумения !?! Боже какви идиотщини – не за Крим, не за Източна Украйна, а за Минските споразумения", написа Илиян Василев на страницата си във Фейсбук. 

Той коментира и изказването на Цецка Цачева, че националният интерес стои над човешките права.

"Националният интерес бил над правата на индивида !? – само това е достатъчно за да я дисквалифицираме като евроатлантик. За нейно сведение национална сигурност която пренебрегва или поставя в по-нисше положение правата на индивида е съветската доктрина. 
Не, господин Борисов, просто няма начин десните или по-скоро нормалните непрости избиратели да гласуват за нея. Една част ще гласуват протестно за Радев, а по-голямата част ще останат в къщи.
Ако не промените нещо – губите. А може би това е част от Вашата сделка, господин Борисов – да махнете Плевнелиев и да дадете този пост на БСП!? Не е толкова сложно", написа Василев. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст