ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

В неделя ген Радев ще посети Плевен, а в понеделник София област и Стара Загора

Румен Радев

На 30 октомври (неделя) кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова, издигнати от ИК и подкрепени от БСП, ще посетят област Плевен. 

В 9.45 часа генералът ще се срещне с граждани и симпатизанти в читалището във Ветово. В 11.00 часа в гр. Бяла той ще се срещне с обществеността в читалището. От 13.00 часа в гр. Левски ще започне и неговата среща в сградата на Общината. В 15.30 часа ген. Радев ще се срещне с обществеността в центъра на гр. Искър, а в 16.30 в гр. Долна Митрополия, в залата на читалището.

Кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова ще бъде в 11.10 часа в гр. Червен бряг в ритуалната зала на читалище „Светлина”. В 13.30 часа в гр. Никопол в залата на читалището тя ще се срещне с партийния актив и обществеността. В 15.30 часа в гр. Долни дъбник, в залата на читалище „Илия Бешков”, тя ще се срещне с членове и симпатизанти на БСП. В 17.30 часа, в гр. Плевен Йотова ще се срещне с младежи от МО в БСП в центъра на града. В 18.00 часа, в гр. Плевен, на площад „Възраждане” пред читалище „Съгласие”, ген. Радев и Йотова ще присъстват на среща – концерт с обществеността.

Ген. Радев и Илияна Йотова ще посетят София област и област Стара Загора на 31 октомври.

В 10.30 часа генералът ще се срещне с Национална асоциация за международни отношения и Българско дипломатическо дружество в конферентната зала на хотел "Радисън". В 12.30 часа той ще се срещне с ръководството на Българска търговско-промишлена палата на ул. "Искър" №7, сградата на БТПП. От 15.00 часа ще се проведе срещата на ген. Радев със Съюза на тракийските дружества, ул. "Стефан Караджа" 7.

В 11.00 часа кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова ще се срещне с обществеността в Павел Баня в читалище „Напред”. В 14.30 часа тя ще се срещне с жители от общините Николаево и Гурково в залата на читалище „Васил Левски” в гр. Николаево. В 18.00 часа Йотова ще разговаря с обществеността в гр. Стара Загора, зала 1 в хотелски комплекс „Верея”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст