ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Павлова: Няма причина за оставка на правителството

Министерски съвет Лиляна Павлова

В момента няма основания и причина да се подава оставка. Това коментира регионалният министър Лиляна Павлова пред БНТ.

Тя бе първият представител на ГЕРБ, който коментира изборните резултати. "Аз и всички в ГЕРБ сме оптимисти, защото виждате че разликата се стопява", каза тя.

"Факт е, че премиерът каза, че ще подаде оставка, но докато няма резултати, ние вярваме, че ще сме първа политическа сила. Залагали сме да водим позитивна кампания и истинна. Други кандидати осеяха кампанията с жесток популизъм", заяви още Павлова.

"Виждаме, че имаме една важна подкрепа, която ни дава увереност да продължим. За първи път от 10 години България е в подем и икономически пик, не трябва да го загубим", заяви още регионалният министър.

"Балотажът ще е спорен и ние ще търсим подкрепата на всички избиратели. Балотажът е за евроатлантическата ориентация и нашия опонент, който ще доведе държавата до нестабилност", заяви още Павлова.

"Хората трябва да изберат държавата да се развива или да се обърне към неяснотата, допълни тя. Ако потърсим подкрепата на ДПС, това означава да управляваме след това с тях, а това не е позицията на ГЕРБ", каза министърът на въпрос дали ГЕРБ ще търси подкрепата на ДПС за балотажа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст