ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пунктове за скрап стават бардаци

проститутка

Пунктове за изкупуване на вторични суровини стават бардаци. Оказва се, че площадките за скрап били част от местата пригодени за секс услуги, показва проучване на Института за национални и международни изследвания. Според автора на изследването- политологът Стойчо Стойчев, голяма част от труженичките са момичета между 16 и 23 години от социални уязвими групи, сочи Флагман.

Данните показват, че младите момичета все по-лесно склоняват да работят най-древната професия в света. Въпреки това броят на продаващите плътта си у нас намалява. „Намаляха проституиращите на улицата поради това, че отпаднаха трудовите ограничения за работа в Западна Европа“, заяви Стойчев.

Жриците предпочитали Холандия, Германия и Белгия, където освен по-големи печалби имали и по-голяма сигурност. Преди да поемат към европейския  пазар нашенките задължително се тествали у нас дали могат да привличат клиенти и, дали са лоялни към сводниците си. Само успешно преминалите теста заминават в чужбина. „Проститутките на пътя са намалели и поради това, че старите междуградски пътища се замениха от магистрали“, обясни още Стойчев.

Най-лесно жрици могат да се срещнат по пътя Девня – Варна, Пазарджик – Пловдив, Плевен – Русе и по пътя преди Видин. Високоплатените момичета предлагат ласки в клубове, стриптийз барове и модни агенции. Официално те работят като танцьорки, модели и по-рядко правят секс с клиенти. Цените в този сегмент са различни – варират от 200 лв. на час до 1300 лв. за цяла нощ, сочи изследването.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст