ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Карнобат ще има модерно полицейско управление

кат

Старото полицейско управление в Карнобат е на път да стане едно от най-модерните в Бургаска област.  Министерски съвет реши да промени собствеността на имота от публична-държавна в частна-държавна. Постройките в имота, който се намира в центъра на Карнобат – на ул. „Алекси Нейчев” 10, ще бъдат съборени, на тяхно място ще бъде изградена нова сграда, пише Флагман.

Проектът за реконструкцията нd Районното управление в Карнобат е от много отдавна, но до реализация към този момент не се стигна заради липса на финансиране. Изглежда, че средства вече са намерени, или поне има светлина в тунела това да се случи в близко време. Първоначалните намерения бяха сградата да бъде реконструирана и разширена. Но от днешното решение на МС става ясно, че РУП-ът ще има изцяло нова сграда.

В момента полицейските служители в Карнобат работят при отвратителни условия и буквално се прескачат, за да си свършат работа. Липсват подходящи помещения за задържаните, няма добра стая за разпит и разследващите работят при много трудни условия.

По-зле от Карнобат са единствено полицаите от Четвърто РУП в Бургас, които се помещават в стара постройка към детска градина в ж.к."Меден рудник".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст