азпаезъепъзеъ

Не беше останало нищо за псуване в парламента. Управляващата коалиция щеше да си изкара мандата, опозицията културно си преживяше. Но резултатите от президентските избори развълнуваха блатото и жабите се разкрякаха. По една или по няколко от следните причини: прекъснат мандат – прекъсната далавера, подсъзнателна вина за избора на Румен Радев, удобно време за партийно пребоядисване, страх.

Нека видим кой, какво и защо изквака?

"Радев е един шофьор на самолет, обиди ни и затова напуснахме пленарна зала по време на речта му. Това обяви съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов. „Нали знаете кое е първото нещо, което научава един пилот, когато се качи в самолет? Къде е копчето за катапулта. И когато стане напечено, да се спасява. Ще го видим Радев. Какво е работил той? Той е човек без биография. Една военна служба е изкарал. Освен да кара самолет нещо друго правил ли е?"

Симеонов знае, че 60% от избирателите на патриотичната коалиция са гласували за самолетния шофьор. Това го боли, но истинската причина според мен е да се върне към клоунското си минало, за да може сериозният и влиятелен полически Каракачанов да го изгони. А той да смени боята.

Ето и доводите на патриота срещу "имате една седмица" на Радев. "В това Народно събрание е събран елитът на нацията. Сред колегите има и тъпанари. Добър и или лош, това е елитът."

Вместо нас, нека да му отговори големият български политик, индустриалец и банкер Атанас Буров:"Българският парламент не е сбор от мъдреци, на най-гтолемите умове на България, а сборище на най-болни амбиции, на най-злощастните и зловреди хора, влюбени само в селе си, в кесиите си, в славата си, но не и в България".И досега е така.

Недопустима гавра с генерал Румен Радев по време на лов се разиграла в околностите на София точно в деня за размисъл преди балотажа на президентските избори, пише в най-новия си брой в. „Галерия“. Публикуваме материала и коментар от журналиста Иво Димитров.

Инициатор на срамната сценка бил икономическият министър от кабината „Борисов 2“ и шеф на СДС Божидар Лукарски. В събота, на 12 ноември, той излязъл с приятели ловци на слука за диви прасета. До обяд авджиите не успели да ударят нищо и спрели да починат и похапнат. Започнала да се спуска мъгла и ръководството на дружинката прекратило лова. Лукарски предложил на неговите хора да изпробват мерника си и обявил, че си носят мишени. Оказало се, че това били снимки от предизборните плакати на кандидат-президента генерал Румен Радев.

А на другия ден бил вторият тур на изборите. Пръв по портрета на кандидат-президента започнал да стреля Лукарски, а след него и мъжете от неговата групичка. Лидерът на СДС гърмял с особено удоволствие. В канонадата участвали само хората от неговата група. Първоначално гърмели с личните си пистолети, а след това и с ловните си карабини. Главата на въздушния ас била раздробена на дупки. Има попадения в челото и окото. Никой от останалите ловци извън компанията на Лукарски не е участвал в позорната сценка. Ген. Румен Радев вече е официално избран от народа за президент на България. В случай че прокуратурата реши да възбуди досъдебно производство във връзка с невероятния скандал, „Галерия“ е готова да предостави конкретни данни за инцидента. Още повече че гилзите се пазят и по тях много лесно може да се установи от чия карабина са изстреляни. А има и свидетели.ите е разкрита! Чети докато не са я изтрили24.01.2017

 

60 сто от избирателите на Красимир Каракачанов от коалицията „Обединени патриоти“ (ВМРО, НФСБ, „Атака“) миналата седмица днес са дали гласа си на Радев.

Претендентът на ГЕРБ Цецка Цачева е спечелила 36 на сто от привържениците на Каракачанов и едва 6 на сто от тези на Орешарски.

Изненадващо 35 на сто от избирателите на издигнатия от Реформаторския блок Трайчо Трайков са подкрепили днес Румен Радев. За Цачева са били 54 %, а 11 на сто са гласували с „Не подкрепям никого“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст