Както я посрещнем, така ще я изпратим

клм

Казват, че както посрещнеш Новата година, така и ще я прекараш. Това важи повече от всякога за настъпващата 2018-а, защото тя ще бъде специална. Когато избирате къде и как да я посрещнете, не забравяйте, че символът на годината – Жълтото Куче,  олицетворява приятелството и верността. То цени сигурността и уюта и с радост би пазило един чист и красив дом, в който живее задружно семейство и цари атмосфера на искреност и взаимно разбирателство. Ето защо е много важно преди новогодишните празници да се отървем от отдавнашни конфликти, да се помирим с домочадието и да въведем ред в мислите и жилището си. Кучето ще оцени атмосферата на любов и душевна топлина, които могат да бъдат подчертани от избора на облеклото, на менюто и елементите на декора.

Ако се стремите към благоразположението на символа на годината, подберете празничните си дрехи в жълто или неговите производни – кафяво, златно, оранжево, бежово, бронзово, кафе с мляко. Придържайте се към тази тенденция през цялата 2018-а, за да опазите късмета си. Кучето е дипломатично и сдържано по природа, затова нека дамите оставят прекалено предизвикателните си рокли в гардероба. В тоалетите им трябва да присъстват мярка и сдържаност. Не се препоръчват пайетите, изображенията с котки, елементите от кожа, леопардовите и тигрови принтове. Необходимо е аксесоарите да са от естествени скъпоценни метали и камъни – най-добре от злато. Колкото до макияжа и маникюра, наблегнете на меките пастелни тонове.

Ограничения за облеклото на мъжете няма, но разумните граници винаги се приветстват.

При съставянето на новогодишното меню се погрижете на първо място за основните блюда, които задължително да са от месо според личните ви предпочитания. Пастетите, салатите с месо, многообразието от колбаси също са по вкуса на символа на 2018-а. При всички положения празничната трапеза трябва да е отрупана с много храна – ситото куче е добро куче!

Желателно е и домашният интериор да е съобразен с настъпващата Нова година – нека този път свещите и гирляндите да са в жълто и в неговите нюанси. Червени може да са украшенията на коледното дърво и традиционният чорап, в който дядо Коледа оставя подаръците. Украсете пердетата или щорите със златисти нишки или блестящ сребрист "дъжд". На този фон ще изглеждат прекрасно композициите от позлатени природни материали, орехи и мандарини.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст