УниКредит Булбанк е лидер в класация за търговско финансиране

Уникредит Булбанк - клон

УниКредит Булбанк е лидер в услугите за търговско финансиране в страната, показват резултатите от последната класация на Euromoney за 2018. Освен в България, проучването определя УниКредит за пазарен лидер за търговско финансиране в Италия, Централна и Източна Европа (ЦИЕ), Босна и Херцеговина, Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия и Турция. УниКредит Булбанк, заедно с банките от групата на УниКредит в Босна и Херцеговина, Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия и Русия, са класирани на първо място и в новата категория за „най-добри услуги“. 

Класацията на Euromoney, провеждана за седма поредна година, носи изключителен успех на УниКредит като освен победителите по държави, групата е определена като най-добър доставчик на услуги на глобално ниво в три категории – за „всички услуги“, за „продукти/разплащания“ и за „цялостно изпълнение“.  

Класациите, направени от обратната връзка на близо 7300 корпоративни банкови клиенти (почти два пъти повече в сравнение с резултата от миналата година, който от своя страна удвои цифрата от 2016 г.), потвърждават постоянно доброто и непрекъснато повишаващо се качество на търговското финансиране на групата.

В България УниКредит Булбанк предлага пълната гама продукти търговско финансиране: банкови гаранции, документарни акредитиви и инкасо внос и износ, потвърждение на акредитиви, сконтиране и пост-финансиране.  Тези услуги помагат на клиентите да минимизират търговския риск при сделки, особено при работа с малко познати контрагенти, както и при внос-износ от и към по-рискови дестинации. Когато са подходящо структурирани, продуктите могат да служат и като източник на краткосрочна ликвидност в рамките на търговския цикъл на клиентите.  Клиентите могат да управляват своите сделки и чрез специализиран модул Търговско финансиране в онлайн банкирането Булбанк Онлайн.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст