ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Представяме ви света на Tom Ford Beauty

"Красотата идва чрез разкриването на вашата най-бляскава и вдъхновяваща същност. Това е подчертаване на собствената ви индивидуалност и разкриване на вашия свят, с максимално въздействие."

Tom Ford

 

Том Форд предефинира лукса в красотата. TOM FORD BEAUTY е силно желана колекция от грим и аромати, създадена според собствената му визия за модерен блясък и сътворена с най-високо качество и майсторство. В чувствения свят на TOM FORD BEAUTY красотата е бляскава и досегаема, обхваща луксозни аромати, които дават дълбоко лично присъствие на стил.

Tom Ford Beauty Cosmetics Collection е безупречно изграден арсенал от грим продукти, създаден, за да постигне бляскав цвят върху перфектна основа: безупречни черти и сияйна кожа. Колекцията отразява гледната точка на Tom Ford, според когото гримът е най-силното оръжие на трансформацията.  Без значение дали е естествен и елегантен или безсрамно дързък, той подчертава женската индивидуална красота и тя сияе отвътре.

TOM FORD BEAUTY предлага цялостна гама от богати цветове за очи и устни плюс грим продукти за подготовка и озаряване на тена, скулптуриране на структурата на лицето и създаване на безупречно платно за нанасяне на цвят. Колекцията включва и ексклузивни инструменти за създаване на професионално изглеждащо лице.

Tom Ford Private Blend Collection е ценна колекция от аромати, създадени за истинските познавачи на уханията. Тези хипнотизиращи, занаятчийски аромати са неприсъщи за традиционното създаване на парфюми. Всеки Private Blend аромат започва с една единствена обаятелна парфюмна нотка, която бива обгърната от вторични невероятни съставки, за да създаде комплексен парфюм, който омагьосва, предизвиква, стимулира и носи наслада. Private Blend е личната лаборатория за аромати на Tom Ford.

Tom Ford Signature Collection е вдъхновена от пленителното минало на парфюмерията, когато най-ексклузивните съставки са били превръщани в непреходни ухания с емблематично въздействие. Всеки Signature аромат е модерна класика, която има невидима, но и незабравима сила да интригува и съблазнява. От очарователна чувственост до разточителна драма и хладна елегантност, Signature ароматите изразяват личната философия на Tom Ford : ароматът има силата да разкаже цяла история за вас самите.

Открийте пълната колекция грим и аромати на Tom Ford в Delirium Beauty Boutique в столичния Сердика Център от месец март.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст