Служителите на НСО са дарили близо 8500 лева на децата на „Българската Коледа“

НСО

Служителите на Националната служба за охрана (НСО) дариха близо 8500 лева за каузата на "Българската Коледа". Седемнайсетото издание на благотворителната инициатива под егидата на президента си поставя за цел да подпомогне лечението на конкретни деца и да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация. Това съобщиха от пресслужбата на НСО.

За поредна година служителите на НСО подкрепят каузата на "Българската Коледа", като събраните средства спрямо предходното издание на инициативата са с 1300 лв. повече, се посочва в съобщението.

Вече повече от 15 години "Българската Коледа" обединява усилията и съпричастността на българите в подкрепа на деца с тежки и хронични заболявания и на деца с увреждания.

Със средства от "Българската Коледа" се финансира диагностиката и лечението и на конкретни деца в най-ранната им възраст. Стотици деца бяха подпомогнати, десетки клиники и отделения в страната бяха оборудвани със скъпоструващо високотехнологично оборудване в помощ на най-малките, пишат от пресслужбата.

Националната служба за охрана ще продължи да подкрепя каузата на "Българската Коледа", уверяват от НСО.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст