ДБ с План за рестарт на правовия ред и радикална модернизация

Представяне на икономическия екип на Демократична България Владислав Панев АтанасАтанасов

“Демократична България” представи Манифест и “План за рестарт на правовия ред и радикална модернизация”. След като вчера бе обявен пакет от икономически мерки за излизане от кризата, породена от ковид, на сайта на формацията вече е достъпна и програмата за дългосрочно развитие на страната, с която на парламентарните избори на 4 април обединението ще поиска мандат за управление.

Планът за рестарт на правовия ред и радикална модернизация на България обхваща 33 сектора, обединени в 7 основни области: Свобода и справедливост, Публична администрация и сектор за сигурност, Човешки капитал, Околна среда и природни ресурси, Модернизация и растеж на икономиката, ЕС и външна политика и Публични финанси.

Планът е резултат от усилията на експерти и практици от всички сфери на обществения, политическия и икономически живот на страната. В него са заложени не само краткосрочни мерки за възстановяване на бизнеса и хората, пострадали от пандемията. Документът представлява цялостен план с амбицията да превърне България в най-доброто място за отглеждане на деца в Източна Европа и да повиши качеството на живот на българите.

Планът за рестарт на правовия ред и радикална модернизация е достъпен на сайта на “Демократична България” тук: https://demokrati.bg/parlamentarni-izbori-2021/programa/ С него обединението отправя и покана за “Дебат за бъдещето на България”, в който може да се включи всеки като остави  свой коментар.

В събота, 6 март, от 13 часа “Демократична България” ще открие предизборната си кампания – във виртуална среда, изцяло съобразена с новите условия, породени от пандемията. Съпредседателите на обединението и ключови кандидати ще представят акценти от предизборната програма.

Събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на “Демократична България” https://www.facebook.com/demokrati.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст