ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

По 19 млн. лева на ден струва това шоу в парламента

Бойко Борисов

По 19 млн. лева на ден струва това шоу в парламента. Хубаво, че го закриха, защото с това шоу щяхме да фалираме. Сега наново ще похарчим сто милиона и след едни два месеца още толкова за президентските избори, когато Европа и светът се чудят как социално слабите да бъдат компенсирани, ние стотици милиони харчим за шоу. Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов в коментар във Фейбсук за политическата обстановка в страната.

"За разлика от другите, само може да ми е мъчно и да съм тревожен от това, което наблюдавам. Парламентът беше закрит, аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година създава и накрая го изпрати в парламента и разбра какво е направил", каза Бойко Борисов.

Той напомни, че за тези избори са били похарчени 150 млн. лева – за машини за гласуване, за ваксини на членовете на избирателните комисии. "И за осем работни дни, като разделим, излиза, че работата на тези хора струва 18,750 млн.лева", пресметна премиерът.

Той благодари на парламента за промените в Изборния кодекс, като заяви :"Ще се постараем отново да сме първи", както и за ратификацията на споразумението с Румъния за Air Policing.

Премиерът участва онлайн във втория ден от срещата на върха в Порто.

"Постигнахме исторически успех. България ще е една от първите държави, включени в програмата “Зелен сертификат” още при стартирането й на 1 юни", похвали се Борисов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст