Борисов: Това е моделът “Радев” – разруха, застой, епидемии, хаос

Бойко Борисов

Бившият министър-председател Бойко Борисов отново пое по пътищата на страната, стана ясно от включване на живо в профила му във Фейсбук. Този път обаче той не бе в джипа, с който го правеше обичайно, а със "Шкода". "По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех", каза той докато караше по ремонтиран, но непуснат участък от автомагистрала "Хемус".

Борисов посочи колко добре е свършена работата по негово време. "Вижте каква красота. Всичко това го направихме. Сега са оставили 5-6 работника, колкото да се вижда, че се работи. Но няма една машина. Вместо българите да го карат и да го ползват, една леличка обяснява кое е на АПИ, кое на кого е? Това е икономическия растеж, модела "Радев". Абсолютно готово е, но само да не кажат, че е направено от нас. Щеше да е готова до Търново вече "Хемус". Дори са готови да го взривят, само да не кажат, че ние сме го направили", каза той.

"Това е моделът "Радев" – застой, хаос и разруха, изпуснати епидемии, без ваксинационнна кампания, провалена лично от Радев и неговите антиваксери. Сега затварят бизнесите, затварят всичко и казват – мерки, ама мерките са парите на данъкоплатците. Вместо лятото да се ваксинира всичко масово… Няма нито един работник. Радев, как ще вдигаш доходите, с кое – с юмрука и с това, че разпиля партиите?", обърна се Борисов към президента.

"По нашето управление изпреварихме по доходи Румъния. Няма план за възстановяване, няма нищо. Застой и хаос – това донесоха Слави Трифонов, Румен Радев, Тошко Йорданов. И какво ме коментирате днеска всички", чуди се той.

"Ще се пенсионирам щом направя "Хемус". Щях да го направя до година и половина-две", подчерта Бойко Борисов.

"Най-добрите полицейски акции в света съм направил, ордени в много държави съм получавал. Взеха и на Патриарха охраната… Шайката на Радев единствено ще бъде охранявана, от народната любов", заяви още Борисов.

"Направиха ни лесна мишена в знак на благодарност за хиляди успешни акции", коментира Борисов решението да се свали охраната на НСО на главния прокурор, бившите премиери и председатели на Народното събрание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст