Сряда, 4 май – Благоприятни възможности за промяна

юпитер

Днес наблюдаваме два важни положителни транзита с благоприятен ефект, който ще продължи не само няколко дни, а за по-дълъг период от време. Ъгълът между орбитите на Юпитер и Плутон е 60 градуса. Същият ъгъл се образува и при Марс и Уран. Тези планетарни явления ще увеличат енергията и постоянството ви.

Взаимодействието между Юпитер и Плутон ще стимулира положителната колективна промяна в политически, икономически и духовен аспект. Благоприятната връзка между Марс и Уран ще увеличи инициативността ви и желанието за реформи.

Късмет и успехи ще имат онези от вас, които следват принципа на художника Оскар Кокошка: "Онези, които притежават способността да се удивляват, получават дарове от Вселената на всяка крачка“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не влизайте в конфликт с шефа си – както знаете, по подразбиране той винаги е прав. Ако дипломатично си премълчите, не означава, че той в определен момент няма да осъзнае грешката си. 

Телци, денят ви ще е изпълнен с неприятности от личен характер. Контролирайте се – по-добре е да ви сметнат за безчувствени, отколкото да жертвате важни бизнес интереси в името на милолетна сърдечна тръпка.

Близнаци, бъдете внимателни в решаването на финансовите си въпроси – всяка лекомислена постъпка от ваша страна би имала негативни последици.

Раци, днес бизнес партньор, когото сте смятали по-скоро за конкурент, ще ви помогне в решаването на важен стратегически проблем. Не забравяйте след време да му се отблагодарите.

Лъвове, днес не купувайте на високи цени, независимо от съветите, които ще получите. Уви, в близко бъдеще не се очакват финансови инжекции и ще трябва да спестявате. Разчитайте на своите възможности и не взимайте заеми.

Деви, днес не отказвайте да вземете новобранец под крилото си. В последно време сте получили много и имате да връщате – подкрепяйте неуверените си колеги – някога и вие сте започвали своя път – плахо и с много грешни стъпки.

Везни, ще бъдете забелязани от началниците си благодарение на усилията ви, вложени в работата. Очаквайте атрактивни бонуси или кариерно израстване.

Скорпиони, днес онези от вас, които работят в сферата на недвижимите имоти, ще имат голям късмет. Но ще трябва да действате бързо – точно днес печели онзи, който работи с най-голяма скорост.

Стрелци, ще се борите с конкуренцията за място под слънцето. За да спечелите, трябва да демонстрирате всичко, на което сте способни – да насочите силите си в една посока и да не си губите времето с днебнотемия.

Козирози, денят ви ще бъде успешен, ако се отстраните за момент от нещата, които правите, и се опитате да ги погледнете от различен ъгъл. Това важи с особена сила за онези от вас, които са банкери и финансисти.

Водолеи, опитайте се да прекарате деня възможно най-ползотворно – първо си изпълнете задачките за днес и после инвестирайте времето си в полезни за вас неща.

Риби, днес ще имате натоварен ден поради многото спешни задачи и важни срещи, които сте си планирали. За да се справите, ще трябва да останете до късно на работа.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST