ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

В Хасковско арестуваха 20 души при спецоперация

Спецоперацията по линия на битовата престъпност, опазване на обществения ред, контрабанда на акцизни стоки, престъпления срещу политическите права на гражданите в област Хасково приключи с издирени 11 души и са задържани 20, съобщиха от пресцентъра на дирекцията на МВР в Хасково.

Проверени са 1952-ма души и 1412 автомобила, както и 18 пункта за черни и цветни метали, 18 автоморги, 20 заложни къщи и 33 питейни заведения.

Извършени са проверки на 176 търговски обекта. Съставени по Закона за движение по пътищата са 180 акта и 131 фиша. Петима мъже са установени с наркотици, задържани са и подозирани в кражби.

Иззета е незаконна дървесина и 444 артикула с лога на защитени търговски марки без разрешение от правопритежателя, както и цигари и тютюн без бандерол.

Акцията, при която бе ангажиран целият ресурс на дирекцията, започна на 17 март, като в първите часове бяха задържани петима души. Тогава на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР Любомир Николов каза, че операцията ще продължи до изпълнението на набелязаните задачи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст