ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Осман Октай: Доган е осъден да плати огромна сума, затова му е нужен Пеевски (част І)

Осман Октай

Осман Октай: Пеевски е принуден да се издържа от депутатската си заплата. Легитимният председател на ДПС продължава да е Карадайъ, само той може да подписва документите на партията. Няколко руски центрове координират политически процеси у нас

Пеевски седна в овакантеното кресло на Илия Павлов, като финансов гуру, който да осигурява комфорта на сараите. Центърът, който координира процесите в ДПС се намира в Москва и работи през Сараите, Библиотекарския институт, бивши шефове на ДАНС, които сега преподават „Национална сигурност“ и води до фондация „Примаков“. Загадката сега е каква е връзката на тази верига с феномена Пеевски. А това е друг център на власт, милиционерският, той също води към Москва.

Това заяви в СТУДИО БАНКЕРЪ политическият анализатор Осман Октай.

Още от интервюто:

Кой ще бъде неприятно изненаданият от събитията в ДПС – Пеевски или Доган?

Откъде се управляват процесите в ДПС?

Как да бъде разгадан т. нар. „Феномен Пеевски“?

Кои са главните действащи лица в скритите центрове на власт около ДПС?

Какво продиктува последните действия на Ахмед Доган?

*Забележка: В разговора е допусната фактологична грешка, Осман Октай говори за бивш зам.-директор на следствието и бивш зам-.-министър на вътрешните работи, който се е самоубил през 2018 г. Името на лицето е Румен Андреев, а не Ангелов. Синът му е адвокат Гено Андреев, съдружник в кантората на адвокат Александър Ангелов „Авиора консулт“. Това е кантората, която е обслужвала бизнеса и самия Делян Пеевски.

Вижте други събеседници в СТУДИО БАНКЕРЪ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст