ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четири комисии започват работа в СОС от следващата седмица

СОС - заседание ГЕРБ

Повече не можем да отлагаме работата за София, категорични са общинските съветници от ГЕРБ-СДС

Четири комисии в Столичния общински съвет започват работа от следващата седмица. Това заявиха общинските съветници от групата на ГЕРБ-СДС в прессъобщение.

Повече не можем да отлагаме работата за София. Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, съобщи общинският съветник от ГЕРБ-СДС Ваня Тагарева. Тя призова колегите си да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.

Председателят на Комисията по култура, образование и наука към СОС Мирослав Боршош смята, че цялостната културна и образователна политика на столицата е поставена в риск. Той посочва, че е свикал комисията на 20 февруари от 13:00 часа.

Комисията по бюджет и финасни пък ще заседава на 20 февруари от 15:00 ч., обяви председателят й Димитър Вучев. Според него има много работа за наваксване и е време комисиите най-после заседават.

Председателят на Комисията по икономика, собственост и дигитална трансформация Прошко Прошков съобщи, че комисията ще заседава на 21 февруари от 14:00 часа.

Припомняме, че на 8 февруари СОС заседава над 12 часа и избра свой председател, заместник-председатели, както и председатели на комисии. За председател бе избран Цветомир Петров от “Продължаваме промяната – Демократична България” („Спаси София“). Той ще бъде на поста временно – до края на политическия сезон.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст