ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Acronis с нов стандарт в киберсигурността и защита на данните

киберсигурност киберзащита

Acronis, водещ доставчик на киберзащита, представи най-новата версия на своя водещ продукт Acronis Cyber Protect 16. Той осигурява защита срещу киберзаплахи и възможности за бекъп и възстановяване. С тази най-нова версия се прилага нов стандарт за лесно и бързо възстановяване след кибератаки или загуба на данни, особено за съвременни организации с множество локации.

От компанията отбелязват, че с развитието на технологиите, необходимостта от интегрирано решение за киберсигурност и защита на данните, подходящо за този тип фирми, става все по-ясно изразена. Фактори като работа от разстояние и бързопроменящия се пейзаж на заплахите увеличават възможностите за атака и пораждат по-големи притеснения за достъпа до данните и тяхната поверителност. На този фон, Acronis Cyber Protect 16 представя нова, централизирана платформа, която допълнително подобрява и опростява управлението само с един панел.

„Пускането на пазара на Acronis Cyber Protect 16 показва нашия

стремеж да защитаваме всички данни, приложения и системи“,

коментира Гайдар Магдануров, президент на Acronis. В днешната динамична технологична среда, организациите търсят решение за киберзащита. А то трябва да предлага надеждна защита и бързо и лесно възстановяване след инциденти.  „За много от индустриите, като производство, финанси, здравеопазване и търговия, които не могат да си позволят прекъсвания, е от съществено значение за непрофесионалните потребители от ИТ сферата да могат да постигнат успешно възстановяване – и това е нещото, което Acronis Cyber Protect 16 предлага – възстановяване след кибератаки или загуба на данни с един клик“, допълва Магдануров

Acronis Cyber Protect 16 предоставя уникална интеграция на бекъп, възстановяване след бедствия, киберсигурност и отдалечено управление на крайни устройства през една единствена ефективна платформа. Със своята способността да възстановява бързо всеки компютър без нужда от намеса на ИТ специалисти, специализираните или индустриални компании, особено в областта на операционната технология за индустриални контролни системи, си осигуряват спокойствие и намаляват периоди на прекъсвания, които водят до допълнителни разходи. Заедно с това интегрирането на защита на данните, възстановяване и напредничави функционалности за сигурност са предназначени да осигурят непрекъсваемост на бизнеса. Така, водейки иновациите в киберсигурността, Acronis се стреми да навигира потребителите в сложността на цифровия свят.

Acronis е швейцарска компания, основана в Сингапур. Чествайки две десетилетия на иновации, тя има повече от 1800+ служители в 45 локации.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст