Мартин Димитров: автентичната десница е заплашена от изчезване

Migration Image

bdquo;Няма политическа логика да не събереш десните партии в една, при положение че автентичната десница е заплашена от изчезванеrdquo;. Това заяви депутатът от bdquo;Синята коалицияrdquo; Мартин Димитров в сутрешния блок на Нова телевизия. Той призна, че съществува риск от това сините да не влязат в следващия парламент, ако СДС и ДСБ се явят поотделно на предстоящия вот. Това пък давало път на ГЕРБ и младото сдружение bdquo;България на гражданитеrdquo; на Меглена Кунева.

bdquo;До вчера Каракачанов казваше на Сидеров, че е психопат, а сега се обединяват в името на това един електорат да има представителствоrdquo;, заяви Димитров. С подобен мотив членовете на сините Надежда Нейнски, Ваньо Шарков и самият Мартин Димитров обмислят създаването на съюз bdquo;Единствоrdquo;.

bdquo;Притеснява ме левият завой на управляващитеrdquo;, каза още Димитров. Той заяви, че вижда такава промяна в политиката на ГЕРБ най-вече заради намерението им да премахнат плоския данък и да въведат налог върху лихвите по депозитите.

bdquo;Данъкът върху онлайн хазарта е единственото нещо, което е намалено в Бюджет 2013rdquo;, посочи синият депутат. Той бе категоричен, че приоритет на правителството би трябвало да бъдат младите майки и хората, които имат дребен бизнес.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст