Българите почнаха с измамите покрай Brexit

пари

Предприемчивият български дух с криминален привкус веднага се „обади“ след драмата с референдума във Великобритания, на който британците показаха, образно казано, среден пръст на Европейския съюз.

Както е казал народът – „За едни сватба, за други – брадва“ – наши тарикати вече облъчват хилядите ни сънародници на Острова с „невероятни оферти“ за бързо забогатяване, за да затвърдят статуса си на постоянно пребиваващи, предвид добре лансираната „опасност“ за бежанците заради Brexit.

Наглостта на манипулаторите стига дотам, че да обещават от раз приходи в размер на поне 50 000 паунда годишно, които директно гарантират на новоизлюпения бизнесмен работна виза, с която става недосегаем за властите, сочи big5.bg, цитиран от Флагман.

Такъв един измислен герой H.V използва страниците във фейсбук на българската общност във Великобритания, за да пробутва офертите си за „бързо забогатяване“.

Ето какво пише „доброжелателят“ (правописът е запазен, б.ред):

Заради напускането на Евро съюза кaквито и да са последствията след 2 години за тези които нямат британски паспорти за нашият бизнес няма да има значение. Представяме метод за постигане на финансова стъбилност, който може да ви гарантира оставането в Англия дори и да направят отново визов режим.Ние сме телекомуникационна компания,но търгуваме и с енергия( газ и ток + слънчва енергия), банкиране и алармени системи Всички желащи заповядайте на нашите частни бизнес срещи в Лондон, Рединг, Бирмингам, Манчестър и Глазгоу.

Нашата следваща частна бизнес среща този месец е в четъртък 30/06 вечерта, представяме възможността за надомна работа. Можете да изберете парт тайм с възможност за фул тайм,без да имате шеф на главата. Интресното при нас е че никога, никой не може да ви каже '' вече не взимаме на работа източно европейци.''

Обучаваме хората и на личностно развитие и лидерство. Среща всеки четвъртък в 19:15

Бизнес възможността която предлагаме не зависи от промените по излизане от Европейския съюз, а помага за бюджета на един човек ( семейство) където и да се намират те! Нашата следваща частна бизнес среща е четвъртък 30/06 на адреса от брошурката по долу

 Искам да споделя един законен изпитан метод за оставане в Англия. Започвате бизнес. Декпарирате 50к (50 000, б.ред.) приход и им плащате данък и ви дават бизнес виза с коята няма мърдане от тук. Също така предлагаме и законен метод за генериране на 50 к приходи. Ние продаваме по интернет газ и ток което е трилионна индустрия. Лесно се прави висок оборот. Плюс това ние се занимаваме и с телекомуникации и банкиране, което също са трилионни индустрии.За повече информация ми пишете на лични.

Не е ясно, след като предлага „законен метод за генериране на 50к приходи“, защо желаещите да заработят 50г паунда трябва да му пишат на лични? Нещо не трябва да бъде видяно от всички, или има скрити условия, като например „преведете 5000 паунда по сметката ни, за да задвижим въпроса“?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст