Обществени поръчки

1.9 млн. евро  за бандеролите

Внушителната сума от 1.9 млн. евро е предвидило да плати Министерството на финансите за 480 т специализирана хартия за отпечатване на акцизни бандероли на тютюневи изделия и още 200 т, която ще се използва за алкохолни напитки. Производството и доставката на хартията за ценните книжа  ще се извършва поетапно, чрез писмени заявки в зависимост от потребностите на възложителя – от датата на подписване на договора до 31 декември 2021 година. Една заявка ще съдържа приблизително 18 т  хартия (+/- 20%), а срокът за изпълнение и доставка на първата заявка по контракта е не по-късно от 25 август 2017 година.

 

Кой ще печата декларациите?

Националната агенция по приходите търси изпълнител за отпечатването на данъчни и за осигурителни декларации и свързаните с тях приложения. За целта са предвидени 75 хил. лв. (без ДДС). Полиграфическите услуги ще се извършат в печатницата на изпълнителя, а той ще трябва да поеме и доставката на отпечатаните документи до адресите на териториалните структури на данъчните в цялата страна.

 

КЕВР сменя компютрите си

Съвсем скоро комисарите от енергийния регулатор и останалата администрация там ще могат да боравят далеч по-бързо със сложните ценови формули, по които изчисляват цените на тока и електроенергията. КЕВР е обявила обществена поръчка, предвиждаща доставката на две сървърни конфигурации, 60 нови компютъра и 32 нови монитора, 13 монохромни и един цветен принтер, както и една лентова роботизирана библиотека за съхранение и архивиране на данни с баркод етикетирани касети. Прогнозната стойност на поръчката е 93 хил. лв. (без ДДС), а срокът за подаване на заявления за участие е до края на август.

 

Общинарите в Габрово – с електромобил

Дали заради модерните напоследък тенденции, или пък заради пословичното габровско скъперничество местната община е решила да се оборудва с нов електромобил. За целта е заделена приличната сума от 58 333 лв. (без ДДС). Автомобилът трябва да осигурява пробег от минимум 100 км с едно зареждане и да развива поне 80 км/час. Сред изискваните екстри са климатроник, поне заден парктроник и предни ел. стъкла. Гаранционният срок както на батерията, така и на самото возило трябва да е минимум пет години, без значение от пробега.    

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст