А за Пеевски суджук ?

Парламент Делян Пеевски

Суджукът е вкусен деликатес. По-младите не знаят, но едно време не беше никак лесно да се снабдиш с него, нещо като бананите. Пускат по малко и то в отбрани магазини, предимно около Нова година. И се слагаше на трапезата само на големи празници. А виж сега, отвсякъде изскачат суджуци и то с тонове.

Премиерът Бойко Борисов неотдавна чистосърдечно си призна, че много обичал да яде -това му бил единствения порок. Може би и затова депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов го е посочил като крайна дестинация за деликатеса, който всъщност очевидно е искан под формата на рекет. А пък и като кажеш за премиера, някой смее ли да откаже? В крайна сметка обаче, както почти съжали Цацаров, "дори един суджук не достигна до министър-председателя". И депутатът Мартинов каза "сбогом" на парламента. Разбира се, по собствено желание.

Суджукът си е суджук, ама покрай него и може би това бе целта, никой вече не говори за изчезналите четири милиарда покрай събарянето на КТБ и липсата на  Делян Пеевски от обвинителния акт на прокуратурата. Не само това, ами и шефката на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова дори ни ограмоти, че депутатът от ДПС всъщност бил жертва на аферата КТБ, тъй като бил обикновен, едва ли не наивен вложител в банката. Така де, спестявал човекът със стар "Опел" за нова кола и изведнъж банката се срутила. 

Сега, някои казват, че огромна част от активите на КТБ отишли в ръцете на Пеевски и на негови близки. Ами, не им вярвайте, та нали прокурорът по делото обяви, че той имал общо с банката, колкото Путин и Обама! И, тъй като, както вече споменахме, човекът е жертва, нека организираме кампания всички да му пратим по един суджук, та да не вземе да заслабне заради притесненията си покрай банката.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *