ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борисов приема поканата на президента Радев за разговор

Централeн военен клуб

Във връзка с медийни запитвания, Правителствената информационна служба информира, че премиерът Бойко Борисов приема поканата на президента Румен Радев за разговор.

Борисов изразява надежда, че до срещата им, държавният глава ще се запознае с четиригодишната програма за управление на кабинета, както и с последния доклад на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и проверка, за да ги дискутират заедно.

По-рано Радев кани Борисов на среща, за да обсъдят проблемите с корупцията и икономическото развитие на страната. Президентът съобщи това след участието си в на празника на Сухопътните войски във Военната академия "Георги Стойков Раковски".

Президентът Румен Радев посочи, че не бива да се бърка закон с визия. Така той отговори на думите на премиера Борисов, че е обсъдил с Корнелия Нинова и проекта на БСП "Визия за България", а отказа среща на представители на ГЕРБ.

"Българите виждат, че всички действия на управляващите имат една цел – да не загубят властта. Всяка власт, независимо дали сегашната или следващата, трябва да знае, че няма да може да управлява по досегашния начин, подчерта президентът. Според него българите все по-решително и организирано ще търсят правата си, защото се измерват не само с миналото, но и с държавите около нас", каза Румен Радев.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст