ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Лев Инс” отрече за акция на службите в нейни офиси

лев инс

Застрахователна компания “Лев Инс” излезе с официално изявление във връзка с обиските, които се правят в нейни офиси. По-рано днес маскирани с качулки полицаи нахлуха в сградата на застрахователната компания на бул. “Черни връх”. Неофициалната информация за случващото се сочеше, че става въпрос са акция във връзка с убийството на бившата барета Алексей Петров.

От застрахователната компания разпространиха становище във връзка със случая. В позицията на “Лев Инс” се казва следното:

“Във връзка с полицейската акция в офис-сградата на бул. “Черни връх” 51Д, заявяваме, че действията на органите на реда не са свързани с дейността на застрахователна компания ЛЕВ ИНС. Действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. Бяха отцепени два етажа, а служителите изолирани и лишени от комуникации. Уверяваме ви, че ЗК “ЛЕВ ИНС” АД работи и ще продължава да предлага най-добрите услуги на застрахователния пазар.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Подкрепяте ли решението на депутатите да излязат в предизборна "ваканция", въпреки че според новата Конституция те трябваше да работят и да контролират служебния кабинет?

Подкаст