Николай Денков кани Бойко Борисов на публичен дебат

Николай Денков кани Бойко Борисов на публичен дебат

Чрез видеообръщение, публикувано във “Фейсбук”, бившият премиер Николай Денков отправи покана към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за публичен дебат. Предложението идва, след като по негови думи Борисов “се е разсърдил за един плакат“.

И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати. Нека да минем през темите, които интересуват хората. Нека хората да видят и сами да преценят, да направят своя информиран избор“, призова го Денков и изрази готовност да говори за всичко – от доходите, през инфраструктурата, до международните предизвикателства на България.

Припомняме, вчера, 28 май, ЦИК разпореди на ПП-ДБ да свали билбордовете от своята кампания с ликовете на бившия премиер Николай Денков редом до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателя на ДПС Делян Пеевски с въпрос какъв премиер искаме да имаме.

Жалбата срещу агитацията е подал административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов. Той е недоволен единствено от използването на лика на Бойко Борисов. Това било неправомерно, като се уронвал и престижът на лидера на ГЕРБ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст