ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Терзиев обяви, че Борис Бонев ще бъде водач на листата на ПП-ДБ за местния вот

“Обединени за София” пресконференция Васил Терзиев

Днес приключва регистрацията на кандидатските листи в общинските избирателни комисии. Утре ще бъде изтеглен жребият за поредните номера на партиите в бюлетината, а официалното начало на предизборната кампания е в петък.

Кандидатът за кмет на столицата от ПП-ДБ и “Спаси София” Васил Терзиев заедно с районните кметове и общински съветници се регистрираха в Общинската избирателна комисия.

Терзиев обяви, че водач на листата ще бъде Борис Бонев. Той бе категоричен, че те работят за убедителна победа на първи тур. “Нашият основен опонент е да спечелим доверието на гражданите на София, които имат мечта за един по-добре управляван град, без корупция. Ние работим за победа още на първия тур”, поясни още той.

Днес повече от всякога сме уверени, че следващият кмет на София се казва Васил Терзиев. Абсолютно сме сигурни, че победата ще е осезаема. И това, което вярваме, че ще бъде още на първи тур“, категорично заяви от своя страна съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Той отговори и на въпрос свързан с това дали има някаква уговорка с ГЕРБ, ако се стигне до балотаж: “На национално ниво ние говорихме с нашите структури. Ние ще подкрепяме нашите кандидати”.

Бонев подчерта, че основният им опонент е ГЕРБ и добави, че нямало да позволят моделът създаден от тях да продължи. “Спаси София“ влезе в това обединение с ясното съзнание, че сме заедно, за да изкореним този модел. Ние няма да допуснем бъдещото управление на София да зависи от ГЕРБ. Имаме страхотно изграден екип”, заключи той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст