ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ОББ Тенис турнир отново вдигна нивото и демонстрира класа, професионализъм и стил

Рекорден брой участници, нови шампиони при смесените двойки и още една титла за победителите от миналата година при мъжете

В четвъртото издание на ОББ Тенис турни се включиха рекордният брой от 154-има състезатели – 52 мъжки двойки и 25 смесени двойки. Ваня Желязкова и Владислав Искренов при смесените двойки и Кристиян Герасимов и Саркис Харалампиев при мъжките са големите победители в любителския тенис турнир на ОББ, който се проведе през уикенда на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина. Шампионите получиха своите награди от Петър Андронов – главен изпълнителен директор на бизнес ресор „международни пазари” на KBC и председател на Надзорните съвети на ОББ и ДЗИ.

Финалите в двата формата се изиграха на централния корт на тенис комплекса в неделя следобед при голям зрителски интерес и перфектни метеорологични условия. При мъжките двойки Герасимов и Харалампиев защитиха титлата си от миналата година, като на финала победиха Веселин Трифонов и Григор Шопов. При смесените дебютантите в турнира Ваня Желязкова и Владислав Искренов надиграха миналогодишните шампиони Венцислав Тодоров и Надежда Симова. Главен съдия беше Милена Коцева.

От екипа на ОББ най-далеч в схемата стигна Ива Дарданова от дирекция „Банкови услуги и операции“, която игра заедно с партньора си Найден Жеков. Двамата се класираха за полуфинал, като отстъпиха пред победителите от миналата година.

Турнирът на ОББ е свободен за участие и в него могат да се запишат служители на банката, партньори, клиенти и приятели.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст