ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борис Бонев се надява на 18 декември общинските съветници да мислят за интересите на хората

Борис Бонев Спаси София

Когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е възможно да се постигне нормален диалог и конструктивно поведение. Съгласихме се на нова дата. Надявам се, че всички партии ще се отзоват на поканата за конструктивни преговори. 

Това заяви пред журналисти лидерът на “Спаси София” и общински съветник Борис Бонев. Той изрази надежда, че до 18-ти декември ще бъде намерено управляващо мнозинство в Столичния общенски съвет (СОС). 

По думите му дотогава трябва да са подготвени и всички необходими доклади, за да се спасят средствата, които в момента са поставени под риск. Той добави, че общинските съветници вече са длъжници на обществото и че се надява СОС да може да започне работа.

Бонев каза още, че има доста натрупани въпроси и теми, по които трябва да се работи. Той съобщи, че от „Спаси София“ са подготвили доклади и решения, но поради това, че СОС не заседава, те няма как да бъдат гласувани. 

Бонев бе категоричен, че нямат намерение да влизат в някакви личностни драми и обвинителни посоки, защото не е добре човек да си сменя позицията на всяко едно заседание, каквито неща по думите му се наблюдават.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст