Денят по диагонал – 18 юни 2024 г.

Срещата с ИТН е преминала в конструктивен дух, заявиха от ГЕРБ

Срещата с ИТН е преминала в конструктивен дух, заявиха от ГЕРБ

“Срещата с „Има такъв народ“ премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретните политики в нашата управленска програма.” Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ-СДС след срещата с ИТН в парламента.

“Оставихме вратата отворена да продължим нашите разговори конкретно по политики”, каза още Сачева. И уточни, че не са водени състав и структура на правителството, а само за политики.

ГЕРБ ще предложи Рая Назарян за председател на парламента

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов обяви, че от партията му ще предложат Рая Назарян за председател на парламента. И декларира, че от гласуването щяло да стане ясно дали изобщо ще продължат с преговорите за кабинет.

Многострадалната Геновева като политически пенсионер

Липсата на смелост е най-очевидната черта на българския политически елит

Няма да открием топлата вода ако посочим, че българинът страда от т.нар. синдром на многострадалната Геновева. Все мрънка, все някой друг му е виновен, никога на признава собствените си грешки, гледа някой друг да свърши работата, не приема друго мнение освен своето, драматизира, иска да е център на вниманието, страда когато не е…

АПИ праща в ада пътуващите по АМ “Тракия”

Агенция “Пътна инфраструктура” вече започна гаврата с пътуващите по автомагистрала “Тракия”. Макар че лятото все още официално не е дошло, летните мъки за шофьорите, поели в посока Бургас и морето, са факт.

За десеткилометрова тапа от автомобили сигнализираха очевидци, поели по пътя на летната Голгота заради скудоумието на АПИ. Преди и след тунела “Траянови врата” движението е изключително затруднено поради ремонтни дейности, съобщиха потърпевши. Колите пълзят в една лента под немилостивите лъчи на юнското слънце, чиито градуси са рекордни за това време на годината.

“Револют” (Revolut) включи в “менюто си” и търговия на облигации за клиентите в Европа

Потребителите на “Револют” (Revolut) – глобалната компания за финансови технологии, ще могат за първи път да купуват и продават корпоративни и правителствени облигации на територията на Европейското икономическо пространство. Което им дава достъп до инвестиционни инструменти, които носят добри печалби през последните месеци благодарение на по-високите лихвени проценти.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Къде смятате да прекарате лятната си почивка - в България или в Гърция?

Подкаст