ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Първите в страната иновативни зони за видео консултации в банков клон вече посрещат своите клиенти

Пощенска банка иновативни зони

Първите в страната иновативни зони за видео консултации в банков клон вече посрещат своите клиенти

Пощенска банка предоставя уникална услуга за отлично потребителско изживяване

В съответствие със стратегията за трансформация на клоновата си мрежа и предоставяне на нови и допълнителни възможности, Пощенска банка отново е лидер на българския пазар, като разработи зони за видео консултация в банков клон. След успешното пилотно прилагане на новия модел за видео консултиране във Финансов център София Цветан Лазаров, стартира за клиенти и втората Зона за видео консултации в Банката, разположена във Финансов център София Бели Дунав. Внедряването на услугата позволява на клиентите да използват нарочно създаденото дигитално пространство, за да се свържат със специализираните експерти от Онлайн центъра за жилищно кредитиране, както и от Дигиталния хъб на управление „Банкиране малък бизнес“ и да получат професионални съвети и специфични препоръки за желаните от тях финансови продукти, предлагани от банката.

ЗАЩОТО КЛИЕНТИТЕ СА ВИНАГИ ПРИОРИТЕТ

Дигитално бъдеще, иновативни услуги, комплексни решения и безупречно клиентско изживяване. Всички тези определения са част от мисията на Пощенска банка да предоставя максимално удовлетворение на потребителите, като постоянно усъвършенства модерните концепции в банкирането в унисон с глобалните тенденции и най-високите международни стандарти. Финансовата институция развива екосистема от дигитални и традиционни канали за банкиране, които дават разнообразие от предимства както на клиентите, които желаят да извършват по-голямата част от операциите си дистанционно, така и на онези, които предпочитат личния контакт с банкера си.

Затова и концепцията за интелигентната услуга е проектирана изцяло според нуждите на клиентите, за да им предостави персонализирани решения и продукти в областта на кредитирането. Потребителите имат възможност да се възползват от технологията чрез видеоконферентна връзка, за да получат професионална експертна консултация в обособената зона. Тя е моделирана в съответствие с визията на филиала и изградена чрез иновативен дизайн с мисъл за клиента, за да осигури комфортната и дискретна обстановка за банкиране.

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Видео зоната от ново поколение, която Пощенска банка добавя към богатото си портфолио от продукти и услуги, съчетава успешно подхода на персонално внимание, специално отношение и първокласно усещане към потребителите, които предпочитат да извършват своите банкови операции чрез традиционните методи за банкиране, заедно с възможността за дистанционна консултация с тясноспециализираните експерти, чрез дигиталните канали на институцията. По този начин Пощенска банка за пореден път предлага решения, съобразени изцяло с очакванията и новите нагласи на потребителите, като същевременно им предлага бърз и ефективен процес за тяхното отлично изживяване. Финансовата институция ще продължи да имплементира услугата поетапно и в други свои физически локации, за да предложи максимално удобство и улеснен достъп до най-иновативните концепции в света на банкирането. Повече информация за пълната гама от финансови решения и иновативните предложения на Пощенска банка може да бъде открита във всеки офис от широката клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст