Стотици деца ще празнуват 1 юни и завръщането на Феята от захарницата

Стотици деца ще празнуват 1 юни и завръщането на Феята от захарницата

Дългоочакваната шеста част от най-обичаната българска детска поредица „Феята от захарницата“ на писателката Катя Антонова ще е достъпна за публиката от 22 май само във водещата платформа за аудио и е-книги Storytel. „Две трудни цветя и един фейояд“.

Историята на Ванилия, феята от поредицата на Катя Антонова, продължава да живее и да радва малките читатели чрез нов аудиосериал. След многобройните запитвания от феновете, авторката решава да разкаже предисторията на Ванилия чрез аудиосериал, вярвайки, че слушането на истории от ранна възраст може да събуди любовта към литературата. Новият аудиосериал „Две трудни цветя и един фейояд“ разказва как Ванилия, която се появява от странно цвете, поема на мисия да донесе вода от Лилиевото езеро, пазено от страшен фейояд.

Премиерата на „Две трудни цветя и един фейояд“ ще бъда отпразнувана и на специално събитие в Деня на детето, 1-ви юни. Всички приятели на Ванилия са поканени на сцената на „Панаира на книгата“ в градинката на НДК в 11.00 часа, където ще имат възможност да се срещнат лично с Катя Антонова и Силвия Петкова и да чуят откъси от новата история.
Наред с новото заглавие, в Storytel са достъпни и останалите пет книги от поредицата за феята от захарницата. Всички те звучат с гласа на актрисата Силвия Петкова. В платформата могат да бъдат намерени общо 12 детски аудиокниги на Катя Антонова, част от каталога с над 1000 заглавия за деца и младежи на български език.
Storytel предлага възможност за използването на т. нар. Детски режим, който дава достъп само до детската категория в приложението. Така детето може да търси, слуша и чете аудио и е-книги, които са подходящи за възрастта му. То може да ползва платформата както с индивидуален профил, така и в рамките на семеен абонамент с преференциални условия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст